Phone

+31(0)202210012

Address

Damrak 37, 1012 LK, Amsterdam

Seminar: Zakelijke communicatie in China

 

Op 8 september organiseert Guanxi in het WTC in Den Haag het seminar Zakelijke communicatie in China: een stap verder.

Guanxi: “Het seminar biedt in één middag een gevarieerd programma voor Nederlandse ondernemers die meer willen leren over hoe communicatie zich ontwikkelt in China en hoe dit toe te passen op hun eigen activiteiten. U komt in contact met experts op uiteenlopende thema’s, ontmoet collega-ondernemers met ervaring in China en u doet snel nieuwe kennis op rond hedendaagse onderwerpen. Het moment om te ontdekken of uw communicatiestrategie nog wel zo optimaal is!”

Het programma bestaat uit een key note presentatie door Garrie van Pinxteren en een paneldiscussie met China experts. Daarnaast vinden er tijdens het seminar ook diverse rondetafelsessies plaats. De volgende topics komen hierbij aan bod: visuele identiteit, online marketing, storytelling, tolken en vertalen, kennisoverdracht, intellectueel eigendom en e-commerce. In een kleine groep gaat u over deze themas in gesprek met een expert, ingeleid met een korte introductie op het onderwerp.

 

‘Online marketing in China’ door Thijs van der Toom[su_row]
[su_column size=”2/3″] Thijs van der Toom zal namens NextportChina tweemaal een rondetafelsessie over online marketing in China leiden. Tijdens deze sessies zal Thijs u inzicht geven in het Chinese online landschap. Welke online kanalen kunt u inzetten om uw specifieke Chinese doelgroep te bereiken? Hoe verschillen deze kanalen van de westerse kanalen die u gewend bent? Aan de hand van een aantal cases zal Thijs laten zien hoe u met succes uw brand, product of dienst in China kunt promoten. [/su_column]
[su_column size=”1/3″] Thijs-van-der-Toom_NextportChina [/su_column]
[/su_row]
Klik hier om u aan te melden voor dit seminar.