Online Marketing in China

Het Chinese Internet landschap is totaal anders dan het online speelveld dat wij hier in Nederland gewend zijn. Het gevolg is dat de meeste Nederlandse bedrijven vaak geen idee hebben waar te beginnen bij het opzetten van een Chinese online marketing campagne.

Wij wel. Dankzij onze ervaring en lokale expertise zijn wij in staat om creatieve Chinese online campagnes te ontwikkelen voor onze klanten. Het engagen met uw doelgroep om zo een relatie tussen hen en uw merk op te bouwen staat hierin centraal. Op deze manier helpen wij u om uw product of dienst succesvol in China te promoten.

Onze Diensten

Responsive Chinese website

Responsive Chinese website

Een website in het Mandarijn biedt uw bedrijf de mogelijkheid om uw unieke verhaal te vertellen en uw Chinese doelgroep te informeren over wat u allemaal te bieden hebt. Wij zorgen er ondertussen voor dat uw website gehost is bij een datacenter in Mainland China. Dit zal de laadtijd van uw website aanzienlijk verminderen omdat uw website zich binnen de Chinese Firewall bevindt. Tevens zal het bijdragen aan een hogere ranking in Baidu.

 
 

China social media marketing

WeChat & Sina Weibo zijn China’s meest populaire social platforms. De meeste van uw Chinese prospects besteden veel tijd op deze netwerken. Wij helpen u met het ontwikkelen en uitvoeren van een contentstrategie op WeChat en Sina Weibo.


WeChat Marketing

WeChat (微信) heeft zich met zijn meer dan 468 miljoen actieve maandelijkse gebruikers (3Q14) en innovatieve marketing tools binnen no-time ontpopt tot een van China’s meest kosteneffectieve en bruikbare online marketing kanalen.
NextportChina is in Nederland het allereerste online marketing kantoor dat begon met het aanbieden van WeChat Marketing Services. We weten daarom als geen ander hoe wij WeChat kunnen inzetten voor uw bedrijf. Inmiddels hebben wij een breed scala aan bedrijven en instellingen geholpen met het ontwikkelen van hun aanwezigheid op dit platform. NextportChina biedt o.a. de volgende diensten aan: WeChat Public Account Registration (Subscription Accounts en/of Service Accounts), Interactive Automatic Reply Setup, WeChat Micro Website (微网站) Development, WeChat Follower Acquisition, WeChat Content Strategy Development en WeChat O2O Marketing Campagnes.

WeChat Marketing
Sina Weibo Marketing

Sina Weibo Marketing

Sina Weibo is enigszins te vergelijken met Twitter. Maandelijks gebruiken 167 miljoen (3Q14) Chinese internetgebruikers dit platform om te leren van hun vrienden en peers over wat te kopen, waar te reizen, wat te dragen en wat te eten. Dit maakt Sina Weibo is nog altijd een van de beste platforms voor bedrijven die op zoek zijn naar exposure voor hun product of dienst op de Chinese markt.
NextportChina kan u helpen met het opzetten van uw Sina Weibo profiel. We weten hoe we een aantrekkelijke contentstrategie moeten ontwikkelen en zijn in staat om op een creatieve manier KOLs (“Key Opinion Leaders”) uit diverse industrieën te benutten.

 
 

Goed vindbaar in Baidu

In China is niet Google maar Baidu de dominante zoekmachine op zowel desktops als mobiele apparaten. Via onze slimme SEO oplossingen kunnen wij de zichtbaarheid van uw merk, product of dienst op Baidu op een organische manier vergroten. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het uitvoeren van een Keyword Research en het beheren en managen van Pay-per-Click (PPC) campagnes.

Goed vindbaar in Baidu
 

Onze Online Marketing Partners

WeChat
Sina Weibo
Baidu
Qyer
Mafengwo

Nieuwsgierig hoe wij uw product of dienst kunnen promoten in China?

 

Maak een afspraak